BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

semakin ramai

hahaiiiii korang-korang semua. jumpa lagi nohhh. kali ni ringkas dan pendek aje. tajuk kali ni semakin ramai. apa yang semakin ramai? anakah? kucingkah? atau apakah? neh aku nak menjawab persoalan tu. semakin ramai yang aku maksudkan dekat sini is kawan-kawan baru. siapa? mereka yang baru aku kenal lar opkos kalau tak tadela namanya kawan baru kan?

aku tak tahu ntah macam mana lately ramai pulak orang yang dari sana yang aku kenal dan ada mereka-mereka ini adala kawan-kawan kepada beliau. ada juga yang sorang tu rupanya kerap juga baca blog aku. homaigod ini sangat memalukan! hey awak yang mungkin baca ni awak mesti tahu saya tengah cakap pasal awak sekarang. hahahaha. untuk pertama kalinya pasal awak masuk daalam entry saya. haaaaaa suka lattew :p choiii..

btw aku nak cakap selamat berkenalan lar dengan awak dan awak yang sorang lagi tu alaaa apa ntah nama dia tapi baru add saya dekat muka buku juga semalam lepas awak add saya. hew hew hew =) kita kawan nohhhh.. eyh jangan lupa kenalkan saya dengan girl friend awak tu. hek hek hek and kalau datang shah alam ke jenguk awek boleh lepak sekali. =p *mati aku kena marah dengan beliau tu kalau tahu aku ajak kawan dia keluar lepak. ahaks!*

owhhh ya jangan lupa ya janji kita kalau tak hmmmm habis lar aku kena marah lagi dengan beliau tu sebab aku banyak kutuk beliau. ahahaha. eyhhhhh silap bukan kutuk tapi gurau-senda aje! ngeeeeee =D sorry yer si beliau. aku tahu si beliau tu mesti baca ni juga so awal-awal aku minta maaf ye sebelum dia marah aku dulu. errrrrrr tapi rasanya beliau yang aku maksudkan tu mesti tak akan marah aku punya kot. hew hew hew kan? kan? kan? hik hok hik hok. eyhhhh harus tak marah sebab beliau saya semakin fofular di sana kot. semakin ramai kawan yang ada dekat sana. choppp! what? im become famous there? OMG OMG OMG. hahaha bangga mak noksss. okeh nih sumpah perasan. aku sendiri pun rasa macam nak bagi pelempang pada diri sendiri. heeeee. tak apa la kalau ramai orang kenal pun apa salahnya kan kalau sebagai kawan. tu kan hobi aku juga tambah kenalan. tambah kawan. tambah geng. bak kata orang berkawan biar beribu berjuta sekali pun tak apa tapi bercinta biar satu. siapa cinta hati aku? ops! biar lar jadi rahsia buat masa ni. i tetap sayang mr.ash i okeh. kan sayang kan? =)

selamat berkenalan you guys semua.!=)

No comments:

Post a Comment