BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tidur Berbantalkan Lengan Suami ♥

Dari bancian ke atas 10 ribu pasangan yang berkahwin (sumber kajian MOHEMA) hanya kira-kira 45% sahaja isteri yang tidur berbantalkan lengan suami selepas 3 tahun berkahwin.

Dan hanya tinggal 21.7% sahaja isteri yang masih tidur berbantalkan lengan suami selepas 10 tahun usia perkahwinan.

Tahukah kaum isteri, bahawa hormon bau phero yang di rembes dari ketiak lelaki/suami boleh mengaktifkan hormon wanita/isteri hingga mereka merasa damai dan tenang?

Sebenarnya hampir 65% bau badan lelaki/suami datang dari celahan ketiak dimana kelenjar phero paling aktif.

Jadi para isteri semua, ketepikanlah bantal-bantal anda, tidurlah di atas lengan suami hingga ke pagi, hampirkan hidung di celahan ketiaknya.

Tidak di nafikan anda akan peroleh pengalaman yang cukup rilex dan tenang.

Ianya tanda bahawa bau phero suami anda sedang bertindak balas dengan kelenjar hormon anda (pengalaman ini hanya perempuan sahaja yang tahu bertapa asyik dan rilexnya)…

FAKTA….serius….

Dan dari kajian itu juga menyatakan isteri yang tidur di atas lengan suami akan tidur lebih lena dan mencapai tahap 7 hingga 8 dalam tahap lena tidur.

Dan peringatan untuk lelaki/suami, jangalah cukur ketiak anda togel, biarkan sedikit atau trim sikit aje bulu-bulu itu yang merupakan ejen penyebar bau phero yang di senangi wanita.

Jadi.. Buat para isteri sekalian.. Jangan lupa ya, tidurlah berbantalkan lengan suami anda.. ;)
sayang, see this.! ini salah satu sebab kenapa yayunk suka nak tidur berbantalkan lengan sayang. ini hasil research by MOHEMA. lagi sebab yang yayunk pernah baca pasal isu ni, tidur berbantalkan lengan suami juga boleh mengeratkan lagi hubungan suami isteri ini kerana semakin mesra dan eratnya pasangan itu semakin bahagialah rumah tangga mereka. bagi yayunk pulak bila kita tidur atas lengan suami, kita akan rasa lebih di beri perhatian, di hargai dan di manjakan. sayang pun tahukan yayunk ni jenis macam mana so, sebab itu in shaa allah kalau panjang jodoh kita dan kita kahwin yayunk nak setiap malam tidur di lengan suami yayunk. 
-lots of love to mr.ash-

No comments:

Post a Comment