BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

rase hati

haiiii..korang semua apa khabar.?lame rse nyer tak menaip dan share story dgn korang yg rase nak tahu pasal aq kan.?1st of all aq nak mintak maaf sebab lately busy sikit sebab dh nak dkt final sem so a lot of thing yang nak kene buat..*assignment, report, presentation, test, final sem project, bla..bla..bla* neh pown aq curi mase kejap dari study slide yang aq nak kene present utk esok.*i'm so stress.!so... tired.! but xpe dyeadyea u can do it.!*

ok lar terus ke ape yang aq nak sampaikan dkt sini is pasal rase hati ini..hurmmm..*mengeluh bile ckp pasal rase* utk sem neh macam2 yang aq rase sebenar nyer..dari semua aspek..dari semua sudut dan kepada setiap orang yang berada di sekeliling aq..tp ape yang buat aq tertarik utk naek entry neh adalah tentang someone neh..dye agak comel bagi aq..dye sorg yang kuat semangat..dye mungkin tegas..dye cekal, baek, pandai, matang and so on yang +ve thing ada dgn dye *walaupun aq tak kenal dye in personally and just knl dye dari kes yang lepas2* 

baru2 neh aq terbace entry dye yang mengatakan dye tengah bersedih and mungkin jugak tgh berduka sebab orang yang dye syg selama neh dh tinggalkan dye or maybe hubungan dorg tengah bergelora dan di datangi ujian dari-Nya *bak kata dye hubungan dorang mcm CD yang dh scratch* aq tak taw kenapa aq rase kesian dgn dye sbb ape yang tgh dye lalui sekarang..aq tak taw sapa yang salah dalam hal dye tapi aq sangat sokong dye dari jauh sebab aq rase dye tak sepatut nyer dilayan dan di buat mcm tuh..she deserve the best man sbb dye pown seorg yang baek..that guy memang sgt teruk sebab bagi alasan yang like a rubbish utk dye berselingkuh dgn perempuan laen..*hey dude..u so stupid u knoe.?u sepatut nyer bersyukur sebab dapat girlfrend yang mcm dye..she is a perfect girl u knoe.?erghhh.!!geram pulak aq* for you girl *i knoe u kuat utk tempuh ujian neh*

i think i have to stop 1st and continue with my work..i knoe akan ada yang cakap belakang dgn entry neh but it is ok for me and i don't really care about that and i just write on what i am feeling now..

p/s: for someone who hate me *maybe* aq tulis neh bkn sbb nak pancing bff kau ke hape aq cume rase tertarik utk tulis pasal dye dlm blog aq plus aq rase dye sgt baek org nyer dan tak patut di perlakukan macam neh..sekian dgn senyuman -publish-

2 comments:

  1. i've been changed my blog link to : wwww.yaya-fuziey.blogspot.com
    thanks ya :)

    ReplyDelete