BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

ciri suami manja

hye peeps semua..hari neh just nk share sikit neh jer..terjumpa kart wall fb td posted by mf frend..so meh lar tgk neh ciri2 suami yg manja dgn isteri nyer..ulngan dgn isteri nyer okeh bkn dgn girlfrend atau kekasih nyer..huhuh..


Ciri-Ciri Suami Manja


Dalam kehidupan seharian, kita tidak boleh lari dari perasaan cinta. Allah telah mencipta dua kaum di bumi ini untuk saling sayang menyayangi dan saling melengkapi. Berikut adalah ciri dia manja terhadap anda!

1. Melalui bertentang mata
Jika suami anda merenung tepat ke arah mata anda, ini menunjukkan suami minat terhadap anda. Jadi si isteri jangan pula mengalihkan pandangan pula, teruslah membuat jelingan mata yang menawan terhadap suami anda!

2. Jika marah
Jika si isteri sedang marah dan tiba-tiba si suami memujuk dan memeluk erat mesra isterinya, ini petanda bahawa si suami sangat menyayangi isterinya. Jadi, banyakkan berbuat begini ye. Jikalau si isteri sedang marah(api), suami patut menyejukkannya dengan belaian mesra!

3. Dia tunjuk minat kepada perkara yang anda suka
Misalnya jika dia tahu anda suka tengok cerita yang romantik, dia akan berikan pendapat cerita-cerita romantik yang dapat dilihat bersama. Memang romantis suami begini!

4. Suka mengusik dan berjenaka
Suami kerap mengusik anda. Jangan risau kerana ianya ingin menarik perhatian anda untuk disayangi dan dimanjai.

5. Bercakap lembut
Kalau seorang suami ini minat akan anda, dia akan bercakap dengan lebih lembut dan mesra dengan anda. Yang pasti ini sikapnya yang sangat romantis. Jika anda si isteri, apalagi masa inilah untuk bermanja dengannya..

Berbahagialah dan beruntunglah jikalau isteri mempunyai suami yang begini. Kepada mereka yang mempunyai ciri-ciri suami di atas, hargailah dan banyakkanlah wujudkan hubungan mesra suami isteri. Insyallah.
ps:adakah suami atau bakal suami anda tergolong dalam jenis ini..??huhuhu..sendiri jawab okeh u ollz..
pss:actually ade byk benda yg nk di story-morry kan tp neh dh ngantuk sgt3 mate nyer neh so esok2 jer okeh..so tggu kn story berikut nyer okeh u ollz..=)

No comments:

Post a Comment